Welcome

Welcome to the pacific shore, a place of giants and dreams. A place that is humble and majestic. We hope you will enjoy learning more about the region and feel inspired – as we have been. It is a land where trees meet water and time. We’d like to share our adventure and hope you will visit this website again and perhaps, one day, travel there. The tranquility of the region has long been a beacon for artisans but it is the wood that is the true poet. May this site be a worthy stage from which it can be heard.

Michel Doyer

12 thoughts on “Welcome

 1. Wat een inspirerend artikel in het Parool
Heb het artikel naar een vrouw gestuurd die heel veel werkt met hout wat zij vind op het strand van Noord Holland
Ik denk bij het zien van deze foto’s ( helaas maar twee ) dat het hout wat je daar hebt gevonden wel heel wat anders is als hier in ons land
Kortom ben erg onder de indruk met name de reis die je al ondernam om zoveel hout vandaar te verschepen en al die poespas eromheen
Wil het ook heel graag in de werkelijkheid zien als dat kan?????????
  groet Fridjof

 2. after I read the article about your venture in Parool I thought whouwh! finally someone is doing this, and it’s about time for this! Years ago a friend of mine had brought a wonderful piece back from the rainforests in Australia and ever since I like the most uncommon looks of this naturally “treated” wood.
  congrats and good luck, warm regards
  Abhi

 3. Hey Michel,

  Wat een te gek en inspirerend plan! En het dan ook nog eens ten uitvoering brengen is oneindig veel stoerder! Dit moet gewoon een succes worden, kan niet anders. Kunst gebracht door moeder natuur (with a little help from..) hoe eerlijk wil je het hebben? Schitterend!

  Grtz,

  David

 4. Hoi Michel, Gefeliciteerd met je nieuwe onderneming en prachtige website. Natuurlijk ook gefeliciteerd met het geweldige artikel in het Parool. Heel inspirerend. Het is je gegund dat de verkoop van je hout al het harde werken beloont. Succes! Je hebt het dik verdiend. Groet en mazzel, Nick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *